top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIngrid & Peter ten Hove

We houden van doorpakken....

Bijgewerkt op: 11 sep. 2021Het besluit was genomen, we gingen voor een radicale omwenteling in ons leven. De reacties waren verdeeld maar over het algemeen vond iedereen het stoer en zeer gedurfd en echt iets voor ons. We gaan ervoor!

In juni bekeken we een aantal huizen in Oostenrijk maar die voldeden niet. Via via kwamen we terecht bij het café restaurant Almstüberl in Obervellach. Een zeer geliefd en bekend restaurant wat inmiddels gesloten was door het pensioen van de eigenaren. We kregen een bezichtiging en wisten vrijwel direct: dit is ons droomhuis.

Je kunt nog zoveel boeken en artikelen lezen over emigreren, wat je wel en vooral niet moet doen, waar je op moet letten en hoe lang dat allemaal moet gaan duren maar dat is de theorie. In de praktijk besloten wij dit alles terzijde te schuiven want dit voelde als het juiste moment.

Wacht niet op het perfecte moment maar pak het moment en maak het perfect

Binnen 4 maanden was ons besluit genomen, familie en vrienden op de hoogte gesteld, de Almstüberl aangekocht, onze banen opgezegd, logo ontworpen, businessplan en website gemaakt, ons huidige huis verkocht, 20 vuilniszakken weggegooid met spullen die misschien-eens-van-pas-komen-maar-die-je-uiteindelijk-nooit-gebruikt. En oh ja, 250 vistekaartjes laten drukken.

De emigratie is aanstaande en we hebben er ontzettend veel zin in.

You are the creator of your own reality

Ingrid

8 september 2021212 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 comentarios


guusvdrhee
09 sept 2021

Leuk jullie zo te volgen. Succes en als je blijft doorpakken gaat het lukken. Groeten Guus

Me gusta

rbvdst
rbvdst
09 sept 2021

Wat leuk een blog! Benieuwd naar de volgende 😘

Me gusta
bottom of page