top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIngrid & Peter ten Hove

Hoe het begon...

Bijgewerkt op: 8 sep. 2021Soms neem je een beslissing in je leven die vergaande consequenties heeft. Zo gebeurde dat bij ons begin mei 2021. Genoeg van het werken voor een baas; we zochten de ruimte én de juiste invulling van een werkzaam leven samen om zo het laatste deel van ons leven met meer energie te vervolmaken. En hoe mooi is het dat in de juiste pure omgeving te gaan doen. Oostenrijk zit in ons hart sinds meer dan 50 jaar, zowel 's winters als 's zomers; we hebben er reeds prachtige wandelingen, supertoffe skitochten en fantastische ritjes gemaakt. De natuur, de gastvrijheid, de ongekende sportieve activiteiten die er te doen zijn, de vriendelijkheid van de mensen, de puurheid van de berglucht en het schoon zijn van wegen en paadjes.


De keuze was moeilijk want hoe goed hebben wij het niet in Nederland. Gepampered van wieg tot graf, veel luxe, veel keuze in artikelen, veel meningen, veel nepnieuws, veel zakkenvullen en dat werd ons te veel.

Familie, vrienden en collega's leven met ons mee in onze tocht naar de verwezenlijking van onze droom, een B&B in een authentiek Oostenrijks chalet met originele, mooi afgewerkte details en op een superlocatie.

Onze droom gaat werkelijkheid worden en wij houden jullie op de hoogte van hoe het ons vergaat, wat we tegenkomen, wat we willen delen, wat we jullie willen laten zien.

Droom met ons mee op onze reis van Nederland naar Oostenrijk; de twee werelden die ons zo na aan het hart liggen. Almhütte zwei Welten is geboren...


Ingrid en Peter

31 augustus 2021

224 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page