top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIngrid & Peter ten Hove

Hoe het begon...

Bijgewerkt op: 8 sep. 2021Soms neem je een beslissing in je leven die vergaande consequenties heeft. Zo gebeurde dat bij ons begin mei 2021. Genoeg van het werken voor een baas; we zochten de ruimte én de juiste invulling van een werkzaam leven samen om zo het laatste deel van ons leven met meer energie te vervolmaken. En hoe mooi is het dat in de juiste pure omgeving te gaan doen. Oostenrijk zit in ons hart sinds meer dan 50 jaar, zowel 's winters als 's zomers; we hebben er reeds prachtige wandelingen, supertoffe skitochten en fantastische ritjes gemaakt. De natuur, de gastvrijheid, de ongekende sportieve activiteiten die er te doen zijn, de vriendelijkheid van de mensen, de puurheid van de berglucht en het schoon zijn van wegen en paadjes.


De keuze was moeilijk want hoe goed hebben wij het niet in Nederland. Gepampered van wieg tot graf, veel luxe, veel keuze in artikelen, veel meningen, veel nepnieuws, veel zakkenvullen en dat werd ons te veel.

Familie, vrienden en collega's leven met ons mee in onze tocht naar de verwezenlijking van onze droom, een B&B in een authentiek Oostenrijks chalet met originele, mooi afgewerkte details en op een superlocatie.

Onze droom gaat werkelijkheid worden en wij houden jullie op de hoogte van hoe het ons vergaat, wat we tegenkomen, wat we willen delen, wat we jullie willen laten zien.

Droom met ons mee op onze reis van Nederland naar Oostenrijk; de twee werelden die ons zo na aan het hart liggen. Almhütte zwei Welten is geboren...


Ingrid en Peter

31 augustus 2021

225 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Alida Nagtzaam
Alida Nagtzaam
Sep 03, 2021

het zie er geweldig uit ik krijg er zin in om alles in het echt te zien ,wij wensen jullie veel succes .

Like

carlijnwattel
Aug 31, 2021

Prachtig Ingrid en Peter, ik krijg er helemaal zin in!

Like

Minke Elwuar
Minke Elwuar
Aug 31, 2021

Echt top hoe jullie dit aanpakken.Het wordt vast een groot succes. En ik kom zeker een keer overnachten in de Almhütte.Viel liebe Betty

Like
Familie Ten Hove
Familie Ten Hove
Aug 31, 2021
Replying to

😍 Super, Betty, dank voor je enthousiaste reactie en we kijken nu al uit naar je komst. Dikke kus Ing&Peet

Like
bottom of page