top of page

Stube - Cafe - Kleine kaart

In onze prachtige, gezellige Stube vindt u een klein café. Wij bieden een assortiment van koffie, thee, drankjes en hapjes. De Stube hebben wij in originele staat behouden, de inrichting laat de originele, warme Oostenrijkse stijl zien die veel toeristen maar ook lokale mensen zo zeer waarderen. Overdag kunt u bij ons terecht voor een hartverwarmend drankje, een verfrissende borrel of een heerlijk hapje als lunch of tussendoor. In de zomer is het café op woensdag gesloten, in de winter op dinsdag en woensdag zodat wij zelf ook van onze prachtige omgeving kunnen genieten. Onze B&B is uiteraard 7 dagen per week geopend.

De Stube is eventueel ook af te huren voor een mooie trouwerij, vergadering of feest. De keuken achter de bar is professioneel ingericht en zal menig kok het water in de mond doen lopen. Huur deze ruimte af voor uw eigen event en laat een kok gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten zoals aanwezige keukenapparatuur, ovens, grillplaat, koelcel, bar en podia. 

Mail of bel ons voor alle mogelijkheden die wij u hierin kunnen bieden. 

Vraag een offerte aan

Voor verhuur van de Stube, keuken en/of buitenterras met podia kunt u onderstaand uw gegevens invullen en een offerte of meer informatie ontvangen. 

Bedankt voor uw aanvraag!
bottom of page