top of page

Stube - Cafe - Kleine kaart

Vanaf 23 december 2021 openen wij onze Stube als klein café. Wij bieden een assortiment van koffie, thee, drankjes en hapjes. De Stube hebben wij in originele staat behouden, de inrichting laat de originele, warme Oostenrijkse stijl zien die veel toeristen maar ook lokale mensen zo zeer waarderen. Overdag kunt u bij ons terecht voor een hartverwarmend drankje, een verfrissende borrel of een heerlijk hapje als lunch of tussendoor.

Wandelaars, fietsers en mensen onderweg zullen de weg vinden naar ons gezellig chalet en zich thuis voelen in de authentieke ambiance. 

De Stube is eventueel ook af te huren voor een mooie trouwerij, vergadering of feest. De keuken achter de bar is professioneel ingericht en zal menig kok het water in de mond doen lopen. Huur deze ruimte af voor uw eigen event en laat een kok gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten zoals aanwezige keukenapparatuur, ovens, grillplaat, koelcel, bar en podia. 

Mail of bel ons voor alle mogelijkheden die wij u hierin kunnen bieden. 

Vraag een offerte aan

Voor verhuur van de Stube, keuken en/of buitenterras met podia kunt u onderstaand uw gegevens invullen en een offerte of meer informatie ontvangen. 

Bedankt voor uw aanvraag!
bottom of page